Skip to main content
Kassavågslösning till Hemmakväll

Vi hjälpte Hemmakväll att ta fram en låg och smidig våg

ADDvise Tillquist har levererat en kassavågslösning till en nyöppnad Hemmakvällbutik på Väla center i Helsingborg. Hemmakväll är Sveriges största nöjesbutikskedja, där du hittar hyrfilm, köpfilm, snacks, lösgodis och mycket mer. Hemmakväll använder sig av ADDvise Tillquist egentillverkade kassavåg Stathmos 7022 med våginstrument 3070 infälld i kassadisken.

Fredrik Johansson, IT-ansvarig på Hemmakväll, kom i kontakt med ADDvise Tillquist genom att konceptet Candy World som Hemmakväll är delägare i köpte rullvågar av ADDvise Tillquist. Det som var viktigt för Hemmakväll i valet av kassavågsleverantör var att leverantören skulle kunna erbjuda en låg och smidig våg att fälla in i kassadisken. Fredrik beskriver att kassavågslösningen från ADDvise Tillquist är precis vad de hoppades på. ”Med den tillhörande ”baljan” för nedsänkning i kassadisken blev lösningen helt perfekt för oss, utan att ta för mycket plats av förvaringsutrymmet under vågen”, säger Fredrik.

Kundcase Hemmakväll

”Med den tillhörande ”baljan” för nedsänkning i kassadisken blev lösningen helt perfekt för oss, utan att det tog för mycket plats av förvaringsutrymmet under vågen”  

Fredrik Johansson, IT-ansvarig, Hemmakväll.

Fördelar med kassavågslösningen

Fredrik anser att fördelarna med kassavågslösningen från ADDvise Tillquist jämfört med lösningar i andra Hemmakväll butiker är att den tar lite plats samt är enkel att fälla in i kassadisken. Idag används mest större och klumpigare ”fruktvågar” i de andra Hemmakväll-butikerna.

Framtidsutsikter

Det är inte omöjligt att det kan bli aktuellt att köpa in samma kassavågslösning från ADDvise Tillquist till andra Hemmakvällbutiker. Dock berättar Fredrik att befintliga butikers kassadiskar inte är förberedda för att kunna fälla in vågen, men att de undersöker möjligheterna för detta. Fredrik skulle utan problem kunna rekommendera ADDvise Tillquist kassavågslösning till andra.

Experter på vågar

Hur kan vi hjälpa er?

Hör av er så berättar vi mer!